Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγέννηση Ρίγανης: Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Άρχισε η πυρετώδης προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρίγανης εν όψη του νέου πρωταθλήματος
Με μεγάλες αλλαγές στο προπονητικό team θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν η ομάδα της Ρίγανης λόγω της αποχώρησης του πρώην πλέον προπονητή της Μάκη Γραμμένου, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους. Στον πάγκο της Αναγέννησης θα είναι από φέτος ο κύριος Τάκης Παχής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης. Ο Τάκης είναι μόνιμος κάτοικος Ρίγανης και αυτό θα βοηθήσει στην άμεση επικοινωνία με τους παίχτες.

3 σχόλια:

  1. twra paei gia dialusei h omada..ti ta thes auta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω οτι τωρα η ομαδα εχοντας προπονητη τον Τακη παχη αγωνιστικα θα εχει τεραστια διαφορα απο τις προηγουμενες χρονιες μονο και μονο επειδη ο Τακης ξερει και να προπονει και να στησει την ομαδα . καλη επιτυχια στην ομαδα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα που ηρθε ο τακης προπονητης το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ενας και μοναδικος τζιμπουρ θα παρει θεση βασικου...βαγγελη χρωσταει πολλα σε σενα η ομαδα...σκισε τα διχτυα και διεψευσε ολουσ οσους σε κατεκριναν ολα αυτα τα χρονια!!!και να ξερεις οτι εμεις οι οπαδοι σου θα ειμαστε κρεμασμενοι συνεχωσ στα καγκελα για παρτη σου...Α!! και κατι αλλο επι τη ευκαιρια...αν θελετε(και μην πολυ πιεζεστε κιολας)βαλτε ενα χερακι για το γηπεδο,ουτως η αλλως ανεργοι ειστε ολοι και μπεκροπινετε...καντε το για τα εγγονια σας και τα παιδια σας...φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή